Watersport

Op het water

Huur een bootje, ga surfen of suppen en vaar zo het meer op vanaf onze camping!

WATERSPORT

Camping d’Hof is ideaal gelegen aan het meer het Bovenwiede. Zo vanaf de camping ga je het water op. Ideaal voor echtere waterratten. En juist ook voor de rustige genieters onders ons.

Surfschool

Surfschool. Uitgekiende lesmethoden door een ervaren instructeur. Direct vanaf het surfstrandje het meer op! Al vrij snel heeft u de eerste beginselen van het windsurfen onder de knie. Leuk uitje voor familie, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje (teambuilding).

Basiscursus windsurfen
3 uur

Basisbeginselen windsurfen (incl. wetsuits/schoentjes). Douchen kan na afloop.

€ 60,- pp (min. 4 deelnemers)

Huur een kano bij ons

Maak een mooie natuurtocht door Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden of maak een mooie meerdaagse tocht en boek een trekkershut, tentplaats of B&B. Camping d’Hof is de ideale vertrekplaats voor kanogroepen. De camping is opgenomen in verschillende kanoroutes.

Kajak
per uur / per dag
€ 7,50 / € 20
Canadese Kano
per uur / per dag
€ 10 / € 35

Electroboot voor onze gasten

Heerlijk varen in het mooie Giethoorn. We hebben voor onze gasten te huur electroboten tot 6 personen. Daarnaast verhuren we windsurfboards, stand up paddle (SUP) boards, kajakken en Canadese kano's.

Ideaal voor scholen

Direct gelegen aan het strandje aan het meer én midden in het Nationaal Park Weerribben-Wieden liggen de kampeervelden voor tenten. Vanuit de tent een prachtig uitzicht over het Bovenwiede. Het water biedt voor elk wat wils. Ook zeer geschikt voor groepen.

Scholenarrangement

Een leuke sportieve activiteit met de klas: een introductiecursus windsurfen van 2 uur. De surfschool beschikt over een prima accommodatie gelegen in het centrum van Giethoorn aan het ondiepe Bovenwiede. De cursisten worden ontvangen in de boerderij de “Koestal”. Bij alle cursussen is het volgende inbegrepen: surfmateriaal, surfpak, surfschoentjes en professionele instructie!

€ 25,- pp (min. 10 personen)

Suppen

Suppen is Stand Up Paddle Boarding. Een leuke, hippe, gezonde manier om Giethoorn te ontdekken. En voor iedereen gemakkelijk te doen! Sportief het water op in het prachtig natuurgebied Weerribben & Wieden. Het is een hele gezellige activiteit voor groepen. Een programma bestaat uit circa twee uur: Omkleden in wetsuits, evt een korte instructie en vervolgens zelfstandig een tocht maken door Giethoorn en het natuurgebied.

Stand Up Paddle
peddel en board per uur

(2 uur € 25,- / dag € 35,-)

€ 20,-
Suparrangement
2 uur - vanaf 10 personen - pp
€ 22,50

Boek alvast online!