Camping

Camping d’Hof

Grenzend aan het Bovenwiede & de Dorpsgracht van Giethoorn

DE CAMPING

Camping d’Hof is gesitueerd op een unieke plek in Giethoorn. Grenzend aan het Bovenwiede, dus bij uitstek geschikt voor de watersporter en de liefhebber van varen.

Vaste standplaatsen

Op camping d’Hof vindt u een groot aantal jaarplaatsen direct gelegen aan het water. De boot kan voor de kavel worden afgemeerd. Op dit moment hebben we twee vaste standplaatsen beschikbaar plus chalet.

Vaste standplaatsen

Kavel 58 (zie plattegrond) is beschikbaar voor een vaste standplaats. Afmetingen ca 12,5 bij 9,5 meter aan het water. Geschikt voor een caravan van ca 8 meter lengte. Wij plaatsen caravans niet ouder dan 5 jaar met puntdak (pannendak). Heeft u interesse in uw “eigen plek” in hartje Giethoorn ? Neemt u dan contact met ons op!

Op dit moment zijn er geen chalets te koop op camping d'Hof.

Toercaravans seizoenplaatsen

Ook biedt onze camping plaats voor toercaravans op basis van het huren van een seizoenplaats (1 april t/m 31 oktober). De caravans dienen met een ponton naar de camping gevaren te worden. De kampeerplaatsen A t/m J (zie plattegrond) worden gebruikt voor het plaatsen van toercaravans. Een boot kan afgemeerd worden voor de kampeerplaats.

ZOMERAANBIEDING

Stip aan de horizon arrangement
Standplaats toercaravan aan het water incl. overvaren, ligplaats boot en toeristenbelasting, exclusief parkeerplaats en gebruik electra voor de periode 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020 € 699,-. Langer verblijven kan ook voor € 250,- per maand.

Geen seizoenplaatsen beschikbaar
Seizoenplaatsen beschikbaar

Er zijn nog enkele ruime seizoenplaatsen vrij voor toercaravans gelegen aan het water met een ligplaats voor uw boot. De huurprijs voor een seizoenplaats voor een toercaravan is € 1725,- (exclusief parkeerplaats). De plaatsen E en I zijn nog beschikbaar (zie plattegrond).

Tentenvelden

Direct gelegen aan het strandje aan het meer en midden in het Nationaal Park Weerribben-Wieden liggen de kampeervelden voor tenten. Vanuit de tent een prachtig uitzicht over het Bovenwiede. Het water biedt voor elk wat wils.

OOK GESCHIKT VOOR GROEPEN

Op aanvraag! Ideaal voor schoolreisjes. Windsurfen - kanoën - suppen vanaf surfstrandje - grote tentvelden aan het meer - slechtweeraccomodatie

Tarieven
per persoon per nacht
€ 14,00
kinderen tot 8 jaar
€ 12,00